Preloading - Growfy Webflow Template
DE Big push Succesformule

Maximaliseer de kans op nieuwe hires

Met ons systeem kunnen wij het maximaal aantal potentiële kandidaten bereiken en het maximaal aantal potentiële kandidaten motiveren om te solliciteren. Daarnaast bellen wij kandidaten sneller op dan andere bedrijven waar zij hebben gesolliciteerd en als gevolg daarvan maximaliseren wij het aantal gekwalificeerde sollicitatiegesprekken.

Stap 1. Maximaal bereik

Wij vissen in een grotere vijver

Slechts 11% van jouw potentiële kandidaten zijn actief op zoek naar een baan. Hierbij maken ze gebruik van traditionele kanalen zoals job boards en werken bij websites. Die andere 89% kan je onmogelijk via deze kanalen bereiken. Via doelgerichte advertenties op social media zij we in staat om bijna 100% van jouw potentiële kandidaten te bereiken die gemiddeld 2 uur per dag op social media spenderen.

Stap 2 Maximaal aantal sollicitaties

De "direct response vacature"

Nu we het maximaal aantal potentiële kandidaten hebben bereikt, is het nog steeds van belang dat zij gaan solliciteren.

Wij benaderen het werven van getalenteerde kandidaten op dezelfde manier als het werven van klanten.

In plaats van een korte toelichting over het bedrijf, een beschrijving over wat er van de werknemer wordt verwacht en een beknopte uitleg over de arbeidsvoorwaarden creëren we een zogenaamde "direct response vacature".

Direct response copywriting is een techniek die wordt gebruikt in marketing om de lezer te overtuigen om DIRECT een specifieke actie te ondernemen. Wij passen deze techniek toe op het vermarkten van vacatures. 

In combinatie met een effectief online kwalificatieproces zijn we in staat om het grootst mogelijke aantal potentiële kandidaten te laten solliciteren!

Stap 3 Acute opvolging

Wij nemen binnen een uur contact op

Na een hele reeks sollicitaties is er nog één laatste, cruciale stap om zoveel mogelijk kwalitatieve sollicitatiegesprekken te realiseren.

Binnen de meeste bedrijven is de HR-afdeling verantwoordelijk voor het opzetten van het eerste sollicitatiegesprek. Deze mensen zijn echter ook heel druk met andere werkzaamheden gedurende de dag. Vaak leidt dit ertoe dat kandidaten te lang moeten wachten voordat er contact met hen wordt opgenomen.

Daarom zorgen onze recruitment consultants ervoor dat elke kandidaat binnen een uur wordt gekwalificeerd, geënthousiasmeerd en ingepland.

Jij hoeft dus alleen nog maar de meest geschikte kandidaat te selecteren!

Plan adviesgesprek